God jul til våre medlemmer

Kjære alle NTKere. Julen er nært forestående og 2022 rett rundt hjørnet. Dessverre står også denne julen et virus og banker på døren, så la oss håpe vi slipper lettere unna denne gangen.

Nå er ikke tennis og andre fritidsaktivteter det viktigste, men det spiller en rolle for både barn og voksne. For NTK som klubb betyr det jo mye både miljømessig og økonomisk og ha aktivitet på banene, så vi håper det blir en del 2 av innesesongen med fortsatt mye aktivitet på banene. 

Når vi ser tilbake på 2021 er det med blannede følesler. Det ble en tung start med stengt hall og lite aktivitet. Trenere var i perioder permitert, og inntekter fra baneleie var borte. Vi gjorde vårt beste med alternative treninger, og vi vil gjerne takke alle våre tålmodige medlemmer. Det var en vanskelig situasjon, men vi har møtt så mye forståelse fra dere, og det har vært godt. 



Heldigvis ble det mulig å spille igjen for alle da utendørssesongen startet. Flere arrangementer måtte kanselleres gjennom året, men heldigvis fikk vi arrangert Clarksons Platou Landsturneringen 2021. Nok en gang ble dette en tennisfest i Seterveien, ikke minst takket være alle dere som bidro. Uten dere hadde det vært umulig å gjennomføre. Sommersesongen ser vi tilbake på med glede.


Vi håper nå på en andre del av innesesongen med mye aktivitet og at vi slipper unna for mange restriksjoner. Foreløpig ser det tross alt bedre ut enn det gjorde på samme tid i fjor. Hallen er åpen, vi har mer kunskap om viruset og om tennisens sameksistens med viruset. Hold avstand, følg rådene, og så kan vi se frem mot en fin start på året i NTK-hallen, og en flott vår på grusen i Seterveien på et nyoppusset anlegg. Det ser veldig bra ut.


Vi ønsker alle våre medlemmer en god jul, og et riktig godt nytt år.

Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!