Gjenglemt NTK hallen

Det er mye som er glemt fra våren og sommercamper. Vi kjører alt Fretex fredag 1. september.

Hei alle sammen!

Vi vet alle hvordan det er – i kampens hete, etter en intens treningsøkt eller rett og slett bare i hverdagens hastverk, kan vi alle glemme igjen noe av vårt utstyr eller klær i hallen. Men fortvil ikke!

Vi har en egen eske for "Glemt tøy og ting" i NTK hallen, hvor vi samler opp glemte saker. Hvis du tror du kan ha glemt noe, ta gjerne en titt i denne esken. Kanskje din savnede t-skjorte eller racket er der?

Men vær oppmerksom: fredag 1. september vil esken bli tømt. Hvis du vil sjekke eller hente tingene dine, kan du komme innom hallen mandager til fredager mellom kl. 09:00 og 18:00.

Vi håper dette hjelper alle å finne sine glemte skatter! Og husk, det er alltid en god idé å merke utstyret og klærne dine med navnet ditt for enklere gjenfinning i fremtiden.

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024