Flere NM titler til NTK

Den siste uken har OTA vært arena for Norgesmestereskapet for veteraner. NTK tok fire NM-titler.

Den yngste mesteren var i klassen 50+. Okey, Rune Grenager representerer Ulvøy TK i turneringer, men er også medlem i NTK, spiller lagkamper for NTK og trener med veterangjengen på Nordstrand. Rune vant en jevn finale, og ble dobbelmester da han også vant double med partner Bengt Brattegaard fra Lier Tennisklubb.

I klassen 60+ for herrer ble det aldri spennende. Til det er den nybakte svenske mesteren, Peter Jetzel, alt for god. Det ble en ny NM-tittel til unge lovende Jetzel.

Peter Jetzel (til venstre) tok en ny NM-tittel og gratuleres av Toto Wold.

Også i klassen for damer 60+ tok NTK tittelen. Janniche Fusdahl hadde ganske god kontroll på motstanderene sine. Litt jevnt i andresettet i finalen ble det, men Janniche var best og fikk en ny NM-tittel.

Janniche Fusdahl (til venstre) ble Norgesmeter

God deltakelse

Det var god deltagelse med store klasser. Også NTK var godt representert i årets NM for veteraner. Totalt var det 232 spillere med, fordelt på 35 forskjellige klasser. Snaue 20 spillere fra NTK. Største klasse var herrer 55 med 25 deltakere. Tom Stokke gjorde en meget god figur her, og gikk helt til semifinale. I tillegg hadde vi Mathias Hippe i finale 30+, Monica Blix i doublefinale 60+ med partner Kari Grønneberg fra Holmenkollen TK, Harald Messel kom til semifinalen i herrer 70+, men måtte dessverre trekke seg med skade med ledelse 5-4 i første sett. Harald spilte selvfølgelig også finale i double sammen med partner Cato Bryn. Denne gangen tapte de, men det kan jo være morsomt med en sølvmedalje også.

Jon Paldan gikk helt til finale i klasse 80/85. I finalen ble det tap mot Detlef Born fra Golia. 10 spillere deltok i denne klassen.

I tillegg var det flere spillere som representerte NTK på en fremragende måte. Gratulerer til alle og spesielt til våre nybakte Norgesmestere.