En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Den 13. til 26. august bruste det med liv i Lisboa, Portugal. Byen var vertskap for det internasjonale veteran-VM i tennis for damer 60+ og herrer 55+. En to-ukers tennisfest hvor NTK var representert med bravur av Janniche Fusdal og Peter Jetzel. De har ikke bare konkurrert på høyt nivå men også samlet uvurderlige erfaringer og minner.


Janniche Fusdal og Norges Damelandslag i 60+

Janniche Fusdal beskriver sin VM-opplevelse som et av årets store mål. "Fantastisk å få lov til å være en del av det norske damelaget i VM for veteraner 60+"😀 Selv om de møtte tøff motstand fra toppseedede lagene som USA og Frankrike, var det triumferende å slå ut Danmark. Fusdal og teamet landet på en respektabel 12. plass av 20 lag. Kuuult 💪💪😀

VM sølv til Peter


Peter Jetzels Suksessrike Eventyr som endte med VM sølv

Peter spilte for det svenske 60+ landslaget og hadde en eventyrlig turnering. Laget kom på 5. plass etter å ha slått ut favorittene: Sveits, 6. seedede Tyskland, 2. seedede Spania og 1. seedede USA. Og ja, Peter var instrumentell i den avgjørende doublekampen i alle disse matchene!


I påfølgende uke ble det spill for Peter i det individuelle VM for 60+, der han spilte singel i 60+ klassen og double med polske Irek Maciocha. Oppgaven var krevende da det var 64 tablå i double og 128 tablå i single med kval turnering for de som ikke var blant de 96 best rangerte spillerne i verden.  

Peter og Irek hadde en meget god double turnering med flere sterke kamper helt frem til semifinalen, der det dessverre ble tap 10-7 i avgjørende supertiebreak mot et par fra Australia som deretter vant VM tittelen.

I single turneringen overrasket Peter seg selv i kamp etter kamp og tok seg hele veien til VM finalen, der det dessverre ble stopp mot en meget sterk Sør Afrikaner som ikke tapte et eneste sett på veien til VM-tittelen. 🥈🏆😃


Peter's Takknemlighet

"Det har vært fantastisk moro, mange nye opplevelser og bekjentskaper," oppsummerer Peter. Han takker sine lag- og treningskamerater i NTK for deres støtte i å forberede ham for dette uforglemmelige øyeblikket i sin tennis karriere.


Neste Steg: Hvile og Forberedelser for Innendørs sesongen

Etter 12 dager med intensivt spill, 18 kamper, og 44 timer totalt på grusbanene i Lisboa, er det nå tid for hvile og restitusjon for våre veteraner. Seriespillet utendørs skal avsluttes, og forberedelsene for den kommende innendørssesongen er i gang.Vi ser allerede frem til neste års VM og er utrolig stolte av våre veteraner. Gratulerer til Janniche, Peter

Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!