Doubletitler i NM innendørs

NM for juniorer innendørs ble spilt i første del av påsken. De eldste spilte i Bergen, mens de yngre var på plass i Stavanger. Vi fikk to NM-titler da Jon William vant double u19, og det samme gjorde Celin og Maren Milla. Celin gikk også til finale i single i eldste klasse, mens Nicolai Rydholt var i finale i Landsturneringen u12.

I Stavanger hadde vi i tillegg til Nicolai med Henrik og Aksel Røsjø i u12. Som Nicolai gikk også disse gutta videre til A-sluttspill. Aksel nærmer seg stadig de beste, men dessverre ble det tap i første runde i hovedturneringen mot en god bergenser. Det var imidlertid jevnt og Aksel kunne fort tatt første sett som han tapte på tiebreak.

Henrik vant sine to første kamper relativt greit og var så klar for kvartfinale. Der ble det tap mot Daniel Lesoil, som senere vant hele turneringen. Henrik var bra med på notene og tapte første settet knepent 4-2. Brødrene Røsjø gorde det også skarpt i double og gikk helt til semifinale.

Nicolai hadde staket ut kursen og gikk greit frem til semifinale. Der ble det et jevnt oppgjør mot Noah Hjorteland, som Nicolai halte i land med 4-3 4-3. I finalen ble Daniel for sterk også for Nicolai som måtte se seg slått i to jevne sett 4-1 4-2.

I u14-klassen ble vi rammet av sykdom i leiren og tre av fem deltakere måtte trekke seg. Lilly Birkevold og Hermine Knudsen i jenteklassen og Nicolai Tingstad i gutteklassen.

Fortsatt hadde vi Oscar Gustafsen og Arshia Joon med, men dessverre gikk det ikke helt vår vei og begge tapte sine første kamper. Arshia tok imdlertid revansje og vant bonusturneringen og gikk til finale i double med partner Sofie Heian og i Mixed med partner Max Haakenstad.

Aksel og Henrik (arkivfoto)

To titler i Bergen

I u19-turneringen i Bergen var det med 10 jenter og fem av dem var fra Nordstrand TK. Lengst av våre gikk Celin Myhre, som tapte en jevn 3-setter i finalen. Maren Milla Reinemo var også i semifinalen og tapte jevnt mot årets mester Sanne Gilje fra Stabekk TK. I eldste gutteklasse var det Jon William som forsvarte fargene, men han tapte i første runde. Bedre gikk det i double der Jon William ble Norgesmester sammen med partner Kristoffer Dalbak fra Heming.

Strålende også i eldste jenteklasse i double. Celin og Maren Milla vant tittelen.

I yngste klasse i Bergen (u16) hadde vi kun med Ida Børseth i jenteklassen. Dessverre ble det exit i første runde for Ida i single, men i double gikk det langt bedre. Sammen med partner Marie Henriksen fra Heming ble det seier på seier og til slutt var de i finalen hvor det ble tap for en veldig sterk Stavanger-duo. Strålende spill av Ida.

God innsats over hele fjøla fra NTKere både i Stavanger og Bergen. Vi gratulerer NM-vinnere og alle andre som har deltatt i Bergen og Stavanger.