Doublespill på lørdager - når du kan

Har du lyst til å spille double innimellom - når det passer slik.

Hver lørdag ettermiddag, fra midten av september til utebanene åpner, spiller en gruppe mosjonister double i NTK-hallen. Det er plass til flere, så det er bare å henge seg på. Påmelding og betaling gjøres fra uke til uke, så du velger selv når du vil være med.

 

Gruppen er hovedsaklig menn i aldersgruppen mellom 40 og 60, men med noen som er både yngre og eldre. Damer har også vært med, og er selvfølgelig hjertelig velkommen i gruppa. Ferdighetsnivået kan vel karakteriseres som "øvet", dvs. noen spiller lagkamper og deltar i turneringer på laveste nivå, resten er mosjonister som spiller jevnlig. 

 

Det spilles normalt på to baner, man trekker partner etter et enkelt system med bytte av makker og motstanderpar halvveis. På den måten får spilt to "kamper" med forskjellig makker og motstandere.

 

Spillere som vil være med får hver mandag invitasjon til "Dobbeldouble" påfølgende lørdag mellom 15 og17. Dobbeldouble'n administreres for tiden av Asle Hagen, som mottar påmelding og tar ansvar for booking og betaling av baneleie.

 

Double er en morsom og sosial måte å spille tennis på, og det nærmeste du kommer lagspill i denne idretten. Dobbledouble'n er en god mulighet til å utvide kontaktnettet i klubbens mosjonistmiljø, og finne nye tennisvenner å spille med.

 

Om du kunne tenke deg å være med, send en mail til asle.hagen@gmail.com, som kan bidra med mer informasjon og sette deg på invitasjonslisten.

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024