Dobbelt seier på hjemmebane

Helgen 14-16 oktober arrangerte vi race u12 i NTK-hallen. Det ble en suksess på alle mulige måter. Seier i begge klasser og arrangementet gikk bra.

Race u12 betyr at det er for de mest erfarne spillerne i denne klassen og det spilles med gule baller. Det seedes ikke så de to antatt beste risikerer å møte hverandre i første runde. Alle spillere er garantert to kamper, så hvis du taper i første runde kan du melde deg på bonus-turneringen.

64 spillere, halvparten jenter og halvparten gutter, deltok i årets turnering og da hadde vi lange ventelister. Dette er maks av det vi klarer på en helg. Blant de 64 var det syv spillere fra Nordstrand. Fire gutter og tre jenter.

I gutteklassen spilte tre av våre seg frem til semifinale. Bo Langmoen tapte sin semifinale mot klubbkamerat Oleksander «Sasha» Tyschenko, mens Henrik Røsjø slo Henrik Abel Engh fra Heming i sin semifinale. Dermed ble det en ren Nordstrandfinale som Sasha vant.

Aksel Røsjø tapte sin første runde jevnt mot Henrik Abel Engh, så vi kunne hatt fire spillere i semifinalen. Aksel spilte bonus og gikk helt til finale hvor det ble tap mot Matteo Skoglund fra Blommenholm og Sandvika Tennisklubb.

Aksel gikk til fiale i Bonus.

«Sri» vant jenteklassen

Også i jenteklassen ble det hjemmesier. Srinyia «Sri» Sarkar vant etter finaleseier mot Henny Fritzner fra Ullern Tennisklubb. Eva Andersen vant sin første runde, men tapte så i andre runde. Ingvild Egeberg-Jensen tapte sin første runde, men gikk så helt til finale i Bonus hvor det ble tap mot Helene Eriksen fra Ullern Tennisklubb.

Sri (til høyre) vant jentefinalen

Det var strålende innsats fra alle våre som deltok, og vi har mange flere som ikke var med denne gangen som utgjør en herlig Rookies-gjeng under ledelse av trener Kristina Petkova. Rookies er betegnelsen vi har på konkurransespillere under 12 år.

Alt i alt en vellykket helg i NTK-hallen ikke minst takket være god hjalp fra foreldre og kyndig turneringsledelse fra Matt Lunn og Caroline Støvland.