Celin Norgesmester i double

Celin Myhre vant double under 16 år under Norgesmesterskapet i Forgnerparken denne uken. 

Celin spilte sammen med Carina Syrtveit fra Heming, og i finalen ble det seier mot klubbvenninde Maren Milla Reinemo som spilte med Hermine Flaaten fra Stabekk. Maren og Hermine hadde en veldig sterk seier i sin semifinale mot Josefine Falster og Emilia Korseth, men i finalen ble Celin og Carina for sterke i en veldig jevn kamp. Grattis med NM-tittel til Celin.

Celin og Maren Milla møttes også i kvartfinalen i single. Dette ble også en veldig jevn kamp hvor Celin vant i tre sett. I semifinale ble det tap mot doublepartner Carina.

I jenter under 19 år gikk Filippa til finale i double med partner Mille Haagensen fra Golia. I finalen ble det dessverre tap for de to.

Søndag starter hovedturneringen under 14 år.
Relatert informasjon

Axel vant B-sluttspill

Axel og Henrik Røsjø deltok begge i u12 turneringen i Mysen denne helgen.

Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.