Bli med på tennisstigen

Nordstrand Tennisklubb tilbyr nå tennisstige til våre medlemmer. Dette er et tilbud til alle uansett nivå. I første omgang fra 17 år og oppover. Oppstart når vi går utendørs i mai.

Uansett om du er nybegynner eller en konkurransespiller: Klubbstigen er en morsom og rask måte for å møte nye tennisspillere på ditt nivå i din klubb. Meld deg på, og du vil spille din første kamp i begynnelsen av mai.

Ved starten av neste runde mottar du en e-post med kontaktopplysninger til din motstander og hvordan du planlegger din kamp. Din startposisjon er basert på ditt nivå. Etter første runde er det kun kampresultater som teller.

Du spiller i tiden du har bestilt baneleie og teller poeng. Kampen kan ende uavgjort. Du bytter posisjon om du vinner mot en spiller som er høyere plassert i rankingen. Du rykker 1 plass ned hvis du avlyser en kamp, eller om du hopper over 2 ganger på rad. Du vil bli fjernet fra listen om du avlyser din kamper 2 ganger på rad og ikke svarer på e-post. Du kan når som helst melde deg på igjen.

Hvis du har lyst til å være med på dette kan du registre deg og lese mer om dette her.

Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!