Bli med på tennisstigen

Nordstrand Tennisklubb tilbyr nå tennisstige til våre medlemmer. Dette er et tilbud til alle uansett nivå. I første omgang fra 17 år og oppover. Oppstart når vi går utendørs i mai.

Uansett om du er nybegynner eller en konkurransespiller: Klubbstigen er en morsom og rask måte for å møte nye tennisspillere på ditt nivå i din klubb. Meld deg på, og du vil spille din første kamp i begynnelsen av mai.

Ved starten av neste runde mottar du en e-post med kontaktopplysninger til din motstander og hvordan du planlegger din kamp. Din startposisjon er basert på ditt nivå. Etter første runde er det kun kampresultater som teller.

Du spiller i tiden du har bestilt baneleie og teller poeng. Kampen kan ende uavgjort. Du bytter posisjon om du vinner mot en spiller som er høyere plassert i rankingen. Du rykker 1 plass ned hvis du avlyser en kamp, eller om du hopper over 2 ganger på rad. Du vil bli fjernet fra listen om du avlyser din kamper 2 ganger på rad og ikke svarer på e-post. Du kan når som helst melde deg på igjen.

Hvis du har lyst til å være med på dette kan du registre deg og lese mer om dette her.

Relatert informasjon

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år. 

Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben