Axel vant B-sluttspill

Axel og Henrik Røsjø deltok begge i u12 turneringen i Mysen denne helgen.

Det ble spilt innledende gruppespill hvor Henrik vant 2 av sine tre kamper og gikk til A-tablået, mens Axel ble nr 3 i sin gruppe og gikk til B-tablået.

Dessverre ble det tap i første runde i A-tablå, 4-2 4-1, for Henrik. Men det var mot den suverene turneringsvinneren Djordje Stojiljkovic som ikke tapte game i de andre kampene i sluttspillet. Bra spill av Henrik, og litt uheldig trekning må man regne med inne i mellom.

Om ikke Aksel var like suveren som vinneren av A-sluttspillet så var det ikke langt unna. Han hadde ganske god kontroll i alle kampene sine og tapte ikke et eneste sett på veien til seier.

Strålende innsats av begge gutta i Mysen.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.