Innkalling til årsmøte 2022

Til medlemmene i Nordstrand Tennisklubb

Oslo 21. februar 2022.

 

Innkalling til årsmøte i Nordstrand Tennisklubb 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Nordstrand Tennisklubb

 

Årsmøtet avholdes 30.mars kl. 19:00 i NTK Hallen i Ekebergveien 200 B, Oslo.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16.mars til post@nordstrandtk.no.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke førårsmøtet på klubbens nettsider.

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Nordstrand Tennisklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Nordstrand Tennisklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Nordstrand Tennisklubbs lov som er publisert på våre nettsider. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan klubbens styreleder Rikke Reinemo kontaktes på 97028782 eller Rikketreinemo@gmail.com.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

 

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.