Arshia og Nikolai til finale i NC 14

Heming arrangerte Norges Cup u14 år på OTA denne helgen. Arshia Joon gikk til nye finaler i både single og double, mens Nikolai Shibani gikk til finale i single. Robin Wallin og Sander Bakke-Kvisle vant double C og Kristian Sandham (bildet) vant Bonus.

Arshia gikk til finale uten store problemer. Hun var litt presset mot Stella Falster i en 6-2 6-4 seier i første runde, mens kvartfinale og semifinale ble vunnet greit. I finalen ventet Hemings Nora Syrtveit. Etter å ha tapt første sett på tie break 7-6 kom Arshia sterkt tilbake og vant andre sett 6-2. Det måtte et supertiebreak til for å skille de to, og det var det den toppseedete heming-jenta som vant. Imponerende likevel av Arshia som fortsatt har ett år igjen i klassen. Hermine Dahle slo ut 4. seedete Amelie Kjernli i første runde, men måtte se seg slått i kvartfinalen. Julie Geirang tapte i første runde i A-turneringen.

I D-tablået hadde Daniela Riddervold en strålende turnering. Seier i de to første kampene ga semifinaleplass, men der ble det desverre stopp. Pernille Kolbjørnsen tapte sin andrerundekamp. Strålende innsats av alle våre jenter.

Nikolai til finale - Robin og Sander vant double

Det gikk relativt kontrollert frem til finale også for Nikolai. I finalen møtte han ett år eldre Fredrik Borch-Nielsen fra Heming. Det var altså en ny Heming-Nordstrand finale, og også i gutteklassen var det Heming som var sterkest og vant i to jevne sett, 6-4 6-4. Jacob Skari gikk til kvartfinale i single C, hvor han tapte i tre sett. I single D gikk Robn Walin til kvartfinale. Robin hadde kontroll også i kvatfinalen, men til slutt ble det tap i supertiebreak.

Kristian Sandham hadde også en god helg på OTA. Etter tap i en jevn kamp i første runde, fosset Kristian gjennom Bonus-turneringen og vant.

Etter semifinale i double i både NM og RM skulle man kanskje tro at Robin og Sander hadde gått inn i A-tablået, men det gjorde de ikke. I C-tablået klarte imidlertid gutta å holde fokus og var i realiteten aldri truet. Det ble seier i finalen med 6-4 6-3. Strålende doubespill også av Jacob Skari og Kristian Sandham som gikk til semifinale i doubleC.

Strålende innsats fra alle våre gutter også, og trener Tomo var godt fornøyd med det han så, både av jentene og gutta.