Arshia og Nikolai til finale i NC 14

Heming arrangerte Norges Cup u14 år på OTA denne helgen. Arshia Joon gikk til nye finaler i både single og double, mens Nikolai Shibani gikk til finale i single. Robin Wallin og Sander Bakke-Kvisle vant double C og Kristian Sandham (bildet) vant Bonus.

Arshia gikk til finale uten store problemer. Hun var litt presset mot Stella Falster i en 6-2 6-4 seier i første runde, mens kvartfinale og semifinale ble vunnet greit. I finalen ventet Hemings Nora Syrtveit. Etter å ha tapt første sett på tie break 7-6 kom Arshia sterkt tilbake og vant andre sett 6-2. Det måtte et supertiebreak til for å skille de to, og det var det den toppseedete heming-jenta som vant. Imponerende likevel av Arshia som fortsatt har ett år igjen i klassen. Hermine Dahle slo ut 4. seedete Amelie Kjernli i første runde, men måtte se seg slått i kvartfinalen. Julie Geirang tapte i første runde i A-turneringen.

I D-tablået hadde Daniela Riddervold en strålende turnering. Seier i de to første kampene ga semifinaleplass, men der ble det desverre stopp. Pernille Kolbjørnsen tapte sin andrerundekamp. Strålende innsats av alle våre jenter.

Nikolai til finale - Robin og Sander vant double

Det gikk relativt kontrollert frem til finale også for Nikolai. I finalen møtte han ett år eldre Fredrik Borch-Nielsen fra Heming. Det var altså en ny Heming-Nordstrand finale, og også i gutteklassen var det Heming som var sterkest og vant i to jevne sett, 6-4 6-4. Jacob Skari gikk til kvartfinale i single C, hvor han tapte i tre sett. I single D gikk Robn Walin til kvartfinale. Robin hadde kontroll også i kvatfinalen, men til slutt ble det tap i supertiebreak.

Kristian Sandham hadde også en god helg på OTA. Etter tap i en jevn kamp i første runde, fosset Kristian gjennom Bonus-turneringen og vant.

Etter semifinale i double i både NM og RM skulle man kanskje tro at Robin og Sander hadde gått inn i A-tablået, men det gjorde de ikke. I C-tablået klarte imidlertid gutta å holde fokus og var i realiteten aldri truet. Det ble seier i finalen med 6-4 6-3. Strålende doubespill også av Jacob Skari og Kristian Sandham som gikk til semifinale i doubleC.

Strålende innsats fra alle våre gutter også, og trener Tomo var godt fornøyd med det han så, både av jentene og gutta.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.