Arshia til finale

Arshia Joon gikk helt til finale under regionsmesterskapet u14 i Frognerparken.

Det ble en veldig bra turnering for Arshia som i tillegg til å spille finale i single, vant double sammen med klubbvenninde Hermine Dahle og de fikk dermed revansje mot Nora Syrtveit som slo ut begge Nordstrandsjentene i single. Arshia altså i finalen, mens Hermine tapte i kvartfinalen.

I tillegg hadde vi med Daniele Riddervold, Julie Geiran og Amelie Bakke-Kvisle i jenter under 14 år. Julie måtte dessverre trekke seg på grunn av karantene. Amelie hadde en fantastisk kamp i første runde hvor hun dro en i land en veldig jevn kamp med sifrene 3-6 7-5 10-4.

i gutteklassen gjorde Robin Wallin og Sander Bakke-Kvisle nok en god doubleturnering. De to var nylig i semfinalen i NM utendørs, og nå gjentok de den bedriften i regionsmesterskapet. I single måtte dessverre førsteseedete Nikolai Shibani trekke seg i single. Sander var den som kom lengst i single, sammen med Jacob Skari og Kristian Sandham, med sine tredjerunder, mens Robin og Kristian Knudsen tapte i andre runde.

Relatert informasjon

Axel vant B-sluttspill

Axel og Henrik Røsjø deltok begge i u12 turneringen i Mysen denne helgen.

Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.