Matthew Lunn

Administrativ koordinator og ansvarlig Ungdom & tennis

Matt har spilt og jobbet med tennis hele livet. Han konkurrerte gjennom videregående, samtidig som han fikk sin første jobb som turneringsdommer da han var 14 år. Deretter valgte han den akademiske veien, tok mastergrad i Sports management, før han jobbet og studerte til trener.

Når begynte du å jobbe i NTK og hva gjorde du før det?

- Jeg begynte i NTK tidlig i 2018, etter å ha flyttet til Oslo fra Molde, hvor jeg var Masterstudent og bartender.

Hvorfor har du valgt å jobbe i NTK?

- Jeg har alltid visst at jeg ville jobbe innen tennis, og NTK var et varmt og imøtekommende miljø. Jeg setter fortsatt pris på måten denne klubben ønsket meg velkommen på og fortsetter å få meg til å føle at jeg hører hjemme her, og jeg har som mål å gi den samme følelsen videre til spillerne som kommer gjennom døren vår.

Hva er viktig for deg som trener når du jobber med spillerne dine?

- Uansett nivå, vil jeg se at spillerne mine virkelig ønsker å spille tennis, at de ønsker å konkurrere, og de ønsker å forbedre seg.

Med din bakgrunn som tennistrener/tennisspiller, hva er ditt beste tips til en som ønsker å bli en god tennisspiller?

- Gjør det fordi du elsker det! For å bli god på noe i livet, vil det ta mange timer, så det er best å bruke den tiden på noe du elsker.

Hvilke andre hobbyer har du enn tennis?

- Jeg er litt av en nerd. Utenom tennis spiller jeg ofte samlekortspill, leser eller ser på fantasy-serier. Jeg er også en fan av amerikansk college-fotball.

Har du noen «fun fact» vi burte vite om?

- Jeg satt i dommerstolen på TV-finalene i NM. Nordstrands egen Viktor Durasovic vant NM det året, men ikke på grunn av meg!