Katarzyna Kubicz

Ansvarlig trener voksenkurs

Katie kommer fra Nowy Targ i Polen, men har også bodd i Burlington, Canada i mange år. Hennes fulle navn er Katarzyna, men hun går under navnet Katie. Hun har spilt tennis så lenge hun kan huske og har spilt juniortennis og profesjonell tennis før hun gikk på universitet i USA på et tennisstipend. Katie studerte økonomi- og kommunikasjons- og medievitenskap ved universitetet. Katarzyna er forlovet og har nylig flyttet til Nordstrand-området.

Når begynte du å jobbe i NTK og hva gjorde du før det?

- Jeg begynte å jobbe i NTK i august 2021 etter at jeg var ferdig med universitetet tidligere samme år.

Hvorfor har du valgt å jobbe i NTK?

- Grunnen til at jeg søkte om å bli trener i NTK er fordi jeg ønsket å jobbe med tennis etter karrieren. Stillingen ved NTK gir meg mulighet til å jobbe med tennis samtidig som jeg får mulighet til å gjøre administrasjonsarbeid knyttet til min bachelorgrad.

Hva er viktig for deg som trener når du jobber med spillerne dine?

- Noe som er veldig viktig for meg er gjensidig respekt. Jeg mener at for at spillerne skal få mest mulig ut av treningen må treneren respektere spillerne sine, og spillerne må respektere treneren. Med dette grunnlaget kan tillit bygges og det igjen vil gjøre at spillerne føler seg velkommen og motivert på treningene.

Med din bakgrunn som tennistrener/tennisspiller, hva er ditt beste tips til en som ønsker å bli en god tennisspiller?

- Ikke hopp over ting som ofte er kjedelige. Det jeg mener med dette er at alle liker morsomme treninger, men det er de kjedelige tingene som for eksempel tøying etter hver trening som vil gjøre en stor forskjell.

Hvilke andre hobbyer har du enn tennis?

På fritiden liker jeg virkelig «bestemoraktiviteter» som å legge pussel, hekling og baking. I vinter har jeg også begynt å gå på skøyter igjen og planlegger å fortsette med det neste vinter.

Har du noen «fun fact» vi burte vite om?

Jeg var høyest rangert som #996 i singel og #909 i double i verden.