Andreas Evang-Vänman

Daglig leder

Andreas er gift, har 2 små barn og bor på Nordstrand. Han kommer fra Umeå i Sverige og har bodd i Norge siden 2011. Han har sin bakgrunn fra alpint og konkurrerte til tenårene og jobbet deretter som alpin trener i over 10 år med spesialitet innen fysisk trening og er utdannet idrettslærer.

Når begynte du å jobbe i NTK og hva gjorde du før det?

- Jeg startet i NTK august 2022 og jobbet før det på skigymnas i 9 år (NTG Bærum i 6 år) samt noen år med salg, kategori og innkjøp innen den skandinaviske sportsbransjen.

Hvorfor har du valgt å jobbe i NTK?

- Grunnen til at jeg søkte jobb i NTK var at jeg ville tilbake til idretten etter 5 år med salg. Da denne jobben dukket opp i nærområdet på Nordstrand var det ingenting å tenke på, og jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen. Gjennom årene har tennis vært en stor hobby og jeg håper å lære mye.

Hva er viktig for deg i rollen som daglig leder i NTK?

- Det skal være gøy å spille tennis og sosial trivsel i klubben er veldig viktig. Jeg ønsker så godt det lar seg gjøre å imøtekomme interessen til alle klubbens medlemmer, uansett alder, og at vi ansatte i klubben sammen med styret skal jobbe metodisk for å nå klubbens strategiske mål. For at klubbens kurs/treningstilbud skal holde et høyt nivå for de 450+ medlemmer som benytter tilbudet, går en stor del av jobben ut på å ivareta personalet i klubben slik at vi skaper/vedlikeholder et godt arbeidsmiljø hvor dyktige trenere ønsker å jobbe over tid og hvor vi konstant etterstreber utvikling. NTK hallen og uteanlegget er en viktig del av produktet mann får som medlem og det er noe medlemmene skal være stolte av og det er viktig at vi alle sammen tar godt vare på det. En god økonomi i klubben er også viktig og gir oss mulighet til å investere i våre anlegg og videre utvikling av vårt tilbud.

Med din bakgrunn som trener, hva er ditt beste tips til en som ønsker å bli god i idrett?

- Tålmodighet, hardt arbeid, idrettsglede og lidenskap over tid, sammen med variert trening for å bygge en god fysikk som holder deg skadefri og ikke begrenser motorisk utvikling

Hvilke andre hobbyer har du enn tennis?

- For meg og familien er alpint en stor hobby og du finner meg gjerne på helgene i Ingerkollen, Hemsedal, Trysil, Hafjell eller Kvitfjell. På sommeren er sykling, sti løpning, leke med barna samt hagearbeid noe som frister.


Fun fact

Andreas har vært hoveddommer i en VM-finale.