Trening og kurs

Olivia vant i Asker

I helgen ble det arrangert Norgescup under 14 år i Asker. Olivia Kollandsrud storspilte og gikk helt til topps i B-turneringen.

Publisert tirsdag 16. mai 2017 kl. 13:27
Av: Stian

 

Olivia hadde prikket formen og på veien til finalen slo hun sterke spillere som Vilde Oscarsson og Ingrid Danevad. Begge i to sett. På den andre siden av tablået var det en annen NTK-spiller som gjorde det bra. Mille Langaas slo seg frem til semifinale, og vant også den mot Fredrikke Finne. I finalen mellom de to Nordstrandsjentene var Olivia best og vant i to sett. Grattis Olivia med nok en turneringsseier.

I C-tabået gjorde Karoline Knudsen det bra. Etter å ha vunnet sin førsterunde skulle hun igjen møte Maya Houge fra Heming. Tidligere møter har gått begge veier, men i Asker viste Karoline hvem som var sjefen og vant i to sett. I kvartfinalen ble det stopp mot Kaja Blom som vant hele turneringen. Veldig bra Karoline.

Inger Johanne fikk dessverre ikke spilt sin 2. rundekamp, men kommer garantert sterkt tilbake i neste turnering.

I double gikk Karoline til kvartfinale med sin partner Margarethe Hals Svensson. Det samme gjorde Olivia med sin partner Maya Houge i A-tablået.

Fantastisk innsats av alle våre jenter.

Gutter u14

I gutter C deltok fire av våre gutter. Filip Gjøs, Sondre Sanstøl, Jørgen Resvoll og Peder Skarheim. Det ble dessverre tap i første runde for Jørgen og Peder. Filip hadde en vanskelig motstander i første runde, men hadde bestemt seg denne dagen, og vant greit. Sondre gjorde også en veldig god kamp, og vant sin første runde. Dessverre ble det tap i andre runde for begge gutta.

Veldig god fremgang på alle disse gutta som er veldig ivrige og garantert kommer til å fortsette utviklingen fremover. Bra gutter!