Trening og kurs

NM u16 på Furuset godt i gang
Publisert lørdag 23. mars 2013 kl. 19:58
Av: Kristin Jahren

       


Oscar Wikborg Norgesmester i Minitennis! I hovedturneringen er NTK sterkt representert i gutteklassen med 5 spillere. I morgen starter kvarfinalene og vi har flere spillere videre.

Oscar Wikborg gikk helt til topps i Minitennisturneringen på Furuset og kan krone seg med tittelen Norgesmester i Minitennis:-) Et morsomt initiativ fra arrangørklubben hvor Nordstrand trakk det lengste strået i en ren NTK-finale da Oliver Sogn var finalemotstander. I selve NM u16 ble det dessverre stopp i første runde i hovedtablå mot Ole Petter Myhre fra Stavanger med 64 61. Men i mixed ble det en sterk seier med partner Charlotte Solli i første runde over Sigrid Landa og Thomas  Eugen Jensen fra Stavanger. I dagens runde ble det dessverre stopp mot 3. seedete Sofie Vågen og Nicolai Øverland. I doubel ble det også tøft i første runde mot Edvard Nårstad og Thomas Eugen Jensen fra Stavanger med jevne 61 16 10-6.

Rana Roop Singh Bhullar er fremme i kvartfinalen i singel etter å ha vunnet 75 63 over klubbkompis Oliver Sogn i første runde og 76(0) 57 62 over Jakob Eskeland i neste. I kvarten møter han sterk motstand i 1. seedete Casper Ruud, men det er ikke en umulig oppgave. I double er Rana 2. seedet med partner Thomas Biermann. De skal først i ilden i morgen.

Thomas Biermann er også fremme i kvartfinale etter 64 63 over Remi Johansen i første runde og 76 61 over Edvard Nårstad i andre. I kvarten møter Thomas en vanskelig motstander i 3. seedete Axel Opedal, men Thomas må fokusere på sitt spill og ikke komme inn i motstanderens rytme. 

Oliver Sogn røk dessverre ut i første runde i singel, men har gjort sine saker veldig bra i mixed med Maren Helgø fra Furuset. De er nå fremme i semifinalen etter å ha slått Malin Graneng Olafsen og Karl Solli Berg 63 63 og deretter Cornelia Vedeld Plesner og Bjørnar Skjeie med sterke 63 60. 

Hans Henrik Heiberg har etter mye skader og sykdom trent vesentlig mindre enn de andre, men spilte likevel en bra kvalifisering hvor han gikk videre til hovedtablå, men kom til kort mot Fredrick Schaefer fra Ullern.