Medlemsskap og priser

En bauta og Gentleman har forlatt oss

Vårt æresmedlem Hans Helmen gikk bort i forrige uke. Vi takker deg Hans, for alt du har gjort for Nordstrand Tennisklubb og norsk tennis. Du er dypt savnet!

Publisert tirsdag 18. desember 2018 kl. 22:03
Av: Stian B. Støvland

 

Hans sin innsats for Nordstrand tennisklubb er unik. Hans sa aldri nei til å ta ansvar med arrangementer, styreverv, komitearbeid eller å sette baner i stand hver vår.

Hans var en stilspiller og han spilte mange år på NTKs lag fra guttelag, elitelag til veteranlag. Han spilte helt til han ble så dårlig i armen at han nesten ikke kunne holde i rackerten, men alltid like blid.

Som administrator har han ytet fremragende og varig bidrag, både på klubbnivå, forbundplanet og innenfor veterantennisen. I NTK startet han i juniorstyret i 1950, senere ble han viseformann og formann fra 1968- 1973 og 1980 – 1983. Han var visepresident i Forbundet i 3 år, senere president i NTV fra 1982 – 1994. 

Hans er innehaver av gullmerket i NTK og NTF og utnevnt til æresmedlem i 1985 i NTK.

Det er ikke den komite han ikke har vært medlem av i NTK - som Hallkomite, Bridgekomite, permamenthall-komiteen og hallstyret samt ulike utvalg i Forbundstyret samt mangeårig dirigent på NTFs ting.

Hans var et menneske som raust delte av sitt gode forråd, beskjeden på egne vegne og alltid lyttende til andres behov.

Nordstrand tennisklubb vil takke deg Hans for den innsats du la ned i klubben gjennom alle dine år, selv til det siste tenkte du på klubben som stod ditt hjerte nært.