Medlemsskap og priser

Jon William til NC-finale

Flott innsats av alle våre spillere, foreldre og ansatte under helgens Norges Cup-turnering under 14 år som vi arrangerte på Oslo Tennisarena. Jon William gikk helt til finalen i gutter single A.

Publisert onsdag 16. november 2016 kl. 10:44
Av: Stian B. Støvland

 

NTK har i helgen arrangert NC U14 for gutter og piker på OTA med veldig bra deltakelse, 78 gutter og 61 piker i singleklassene. I løpet av helgen har det blitt spilt 229 kamper. Vi har fått skryt av spillere og foreldre for en bra og profesjonelt gjennomført turnering. Takk til alle foreldre og ansatte som bidro til dette! 

NTK har hatt 10 spillere i aksjon, 5 gutter og 5 piker. 

Jon William kom til finalen i NC A og til semifinale i double sammen med Nikolai Pran fra Heming. Jon William vant over 2 spillere som han aldri før hadde vunnet over i kvartfinale og semifinale, og vant alle sine tre kamper på vei til finalen i supertiebreak etter å ha tapt det første settet. 

500_90_112020161047201_7.jpg

Jon William (til høyre) og finalemotstander Henrik Lynum.

Sondre og Peder kom til hver sin semifinale i NC C bonus. Filip gikk til andre runde i NC C etter en veldig sterk seier i første runde. Bra innsats av Jørgen, som hadde en vanskelig trekning i NC C. 

Filippa kom til kvartfinale i NC A etter tap for finalist i puljen. Olivia vant NC B bonus og Mille kom til finalen i NC B bonus. Line hadde en vanskelig trekning i NC C. Karoline gikk til andre runde i NC C etter en veldig sterk seier i første runde. 

Veldig bra innsats av våre spillere.