Medlemsskap og priser

Regionsmesterskap u14 og u16
Publisert søndag 17. juni 2012 kl. 21:15
Av: Kristin Jahren

       


Camilla Andersson ble Regionsmester u14. Helene Heiberg til topps i double u14 og  Rana og Oliver vant double u16. Ellers mange gode resultater av NTK-spillerne på Holmenkollen i helgen.

Camilla gikk hele veien til topps som 5. seedet i årets Regionsmesterskap utendørs. I første runde ble det klare 63 60 mot Nora Lima Dahl fra Furuset. I neste var det Kamilla Sommer-Erichson som måtte se seg slått med 62 61. Julie Elde fra Ullern, som Camilla har møtt ganske mange ganger de siste ukene, kom også til kort og Camilla vant 64 63. I semifinalen ble det tøft mot Eika Weber som slo ut 1. seedete Sunita Verma, men Camilla vant i tre sett med de jevne sifrene 36 64 10-8. Det var sterkt å dra iland det supertiebreaket. I finalen var det Synne Bråten fra Heming som var motstander, men Camilla vant ganske greit med 63 63. Gratulerer som Regionsmester Camilla! 

Helene Heiberg kom helt til semifinale hvor det ble tap mot Synne Bråten i en veldig spennende kamp. Helene tok første sett med klare 61, men i andre ble det mye jevnere og det gikk til tiebreak. Dessverre for oss var det Synne som tok tiebreaket med 7-5. Det hele måtte dermed avgjøres i supertiebreak og der fikk Synne overtaket og vant til slutt 10-3. Det var nære en ren Nordstrand finale.

Pia Blomqvist og Karoline Frigstad spilte også i u14, men kom ikke videre fra første runde denne gang. Begge jentene viste likevel mye bra spill som det går ann å bygge videre på.

I double ble det seier til Helene Heiberg og Synne Bråthen over Camilla Andersson og tvillingsøster Helene Andersson (på bildet) med 8-4 i finalen. Gratulerer som Regionsmester i double Helene! Hyggelig å ha Helene Andersson tilbake på banen også og ekstra gøy at de klarte å komme helt til en finale etter mye sykdom. Pia Blomqvist og Lillian Gabrielsen kom til kvartfinalen i double, men tapte der 8-4 mot Sandeberg/Weber. 

Gutter u14:

Oscar Wikborg kom helt til semifinalen i gutteklassen. Der ble det stopp mot 1. seedete Herman Sterner Kristensen med 63 62.I double ble det også semi på Oscar sammen med Michael Steckmest. Oscar spilte mange gode kamper og viste igjen at han drar seieren i land i jevne kamper. Bra innsats Oscar! Arman Haugerud og Max Dethloff fikk også fin kamptrening, men gikk ikke videre denne gangen. 

Gutter u16:

460_90_529201220911_7.jpg

Oliver Sogn og Rana Rooph Singh Bhullar ble Regionsmestere i double. De slo Fasting og Øverland i første runde og klubbkompis Henrik Bømark Syversen med Peter Jebsen jr i andre med 8-2. I finalen imponerte Oliver og Rana med seier 8-3 mot Axel Opedal og Markus Nordby. Gratulerer med en sterk prestasjon!

I singel gjorde også Rana det bra og kom til semifinale hvor det ble tap 64 62 mot turneringsvinner Axel Opedal. Rana tok flest game på Axel og slo blant annet Daniel Izadifar 61 62 i kvartfinalen. Rana har stabilisert seg i det øvre sjiktet i 97-årgangen her hjemme med flere gode turneringer. Henrik Syversen spiller også bra men gikk på et tap mot Markus Nordby i 2. runde i en utrolig jevn kamp hvor sifrene ble 75 67 10-8. Mer spennende enn dette kan det ikke bli! Dessverre gikk det ikke Henriks vei og Markus gikk helt til finalen. Oliver Sogn kom til andre runde hvor det ble stopp mot Fredrik Øyan Moe fra Moss som var 2. seedet i turneringen. Men Oliver tok igjen i double hvor han viste veldig mye bra spill:-). Markus Bjark fikk dessverre wo i første runde og møtte turneringsvinner Axel Opedal i neste. Det ble tap, men Markus har et bra balltalent og imponerer på banen uten mye kamptrening.