Medlemsskap og priser

Camilla til finale i NC14!
Publisert søndag 13. mai 2012 kl. 17:46
Av: Kristin Jahren

       


Kjempeinnsats av NTKs jenter i Drøbak. Camilla Andersson fortsetter den imponerende fremgangen og storspilte i helgens turnering hvor mange av de beste var med. Victoria Schnell Jacobsen vant NC B over klubbvenninden Lilly Håseth. Helene Heiberg vant double.

Camilla Andersson spilte godt forrige helg hvor hun vant en åpen turnering, men der var ikke så mange av de beste med. Derfor var det ekstra imponerende at hun klarte å spille like godt mot vesentlig tøffere motstand i helgens NC i Drøbak. Camilla åpnet med seier 76 64 mot Fanny Hajdu-Andersson. Deretter slo hun 6. seedete Elida Landa med sterke 60 62. I kvartfinalen var det 3. seedete Sofie Aamot Mønster som måtte gi tapt for NTKs fremmadstormende jentespiller. I semifinalen var det selveste Sangeeta Roopan fra Paradis som sto på andre siden av nettet. Et stortalent som har imponert med seiere både her hjemme og i utlandet. I første sett går det til tiebreak som Camilla klarer å dra i land. I andre holder Camilla hodet kaldt og vinner kampen 76 64. En kjempebragd! I finalen blir Malene Helgø fra Furuset for god og vinner 75 60, men Camilla holder fint følge i 1. sett. Gratulerer med en kjempeturnering!

Helene Heiberg spilte også bra og vant første runde 62 61 over Karoline Sommer-Erichson. I andre runde møtte hun turneringsvinner Malene Helgø og det ble tap 63 63, men Helene spilte i perioder veldig bra. Det er ikke langt frem. I double imponerte Helen med Synne Bråthen fra Heming og de gikk hele veien til topps i et sterkt startfelt. Spesielt kampen mot Sangeeta Roopan og Brit Storhaug var tøff, men Helene og Synne dro seieren i land med 64 67 13-11. Finalen vant de med klare 63 61 mot Julie Elde og Rebekka Haakonsen. Gratulerer!

460_90_5132012225931_7.jpg

Synne Bråthen og Helene Heiberg med flotte premier etter seier i double.

I NC B stilte NTK med to jenter og de kome begge til finalen. Victoria Schnell Jacobsen vant første runde mot Ida Sedberg Myhre med 63 63 og i andre ble det 63 62 mot Thea Sund Jacobsen. I semifinalen måtte Henny Skarpholt se seg slått med klare 61 62. I finalen var det klubbvenninden Lilly Håseth som var motstander. Lilly vant sin første kamp 61 64 mot Christine Sekkesæter. I neste runde slo hun Mimi Simonsen 63 62. I semifinalen var det Jeanette Nordtømme som måtte se unge lovende Håseth vinne 62 62. I finalen ble det veldig jevnt og Lilly tok første sett 76. I andre kom Victoria tilbake og vant 75. I supertiebreaket var Victoria klart best og vant 10-2. Gratulerer begge to!