Medlemsskap og priser

Skummeslöv 2012

Vi gleder oss til nok en fantastisk tur til syd-Sverige og Skummeslöv/Båstad. En fantasktisk mulighet til å kombinere konkurransetennis og trening med sosialt samvær og mye morro - både for liten og stor.

Publisert torsdag 10. mai 2012 kl. 11:20
 

Utendørssesongen er i gang, og et av årets høydepunkter - Skummeslövspelen 2012 nærmer seg. De siste årene har en stor gruppe NTK-spillere reist for å spille denne turneringen - og også i år blir det tur. Turneringen spilles 23. juni - 1. juli.

 Klubben stiller med trenere og sørger for å bestille bosted for spillerne. Spillerne sørger selv for å melde seg på turneringen. Det er mulighet for å delta i to singleklasser og to doubleklasser.

Turneringen er for våre konkurransespillere og yngste klasse er under 12 år.

Foreløpig er det ikke registrert noe informasjon på hjemmesiden til Skummeslöv TK - http://www.skummeslovsstrand.se/tennis/

Prisen for opphold kommer vi tilbake til så snart vi får tilbakemelding fra bostedet. I år kommer vi til å bo på Drivan (tennisanlegget rett utenfor Båstad). I fjor lå det på i overkant av 4000 kroner, inkl frokost. I tillegg kommer lommepenger til lunsj og middag og påmeldingsavgift.

Turneringen starter 23. juni og varer til 1. juli. Erfaringsmessig er det en del av barna som reiser hjem i midten av uken. Det vil imidlertid være muligheter for å spille tennis selv om man er slått ut av turneringen. Vi har treninger der vi bor i Båstad.

Trening og turnering
Turen har hovedfokus på turneringen, men vi kombinerer det med trening i Båstad. Vi bestiller baner til trening på Båstad Sportssenter (tidligere Drivan) for spillere som er slått ut, evnt har spillefri eller ønsker å trene i tillegg til kamp. Trenerne sørger for et fullverdig treningsopplegg. Båstad er Nordens tennismekka med et yrende tennisliv. Båstad Treningssenter har 14 grusbaner og 6 innendørsbaner. Det er også en restaurant og tennisbutikk på senteret.  I tillegg finnes det baner i sentrum av byen hvor også centercourten ligger. Vel verdt et besøk. Her spilles det både WTA og ATP-turneringer i juli. Disse banene benytter vi også til trening.

Påmelding

Påmelding til Skummeslövturneringen sendes til Mette på mail mettedalbakkblomqvist@hotmail.com innen 1.juni. Husk at dette er kun påmelding til reise og opphold. Påmelding til turneringen gjøres på http://www.primesite.se/tentour/. Nærmere informasjon om dette finner du her (fjorårets forklaring så dato stemmer ikke).