Medlemsskap og priser

Kristina vant double i Norwegian Open
Publisert lørdag 17. desember 2011 kl. 23:09
Av: Kristin Jahren

       


Kristina Andlovic vant double og tok 3. plass i singel. Calle ble nr. 3 i singel, mens Bruno og Jordi måtte trekke seg etter første sett i sin finale i double pga skade.

Kristina Andlovic startet dagen med semifinale i singel mot regjerende mester Caroline Rohde-Moe og det ble en spennende kamp. Caroline tok føringen i første sett, men Kristina svarte med å utligne til 5-5. Caroline klarte likevel å ta første 75. I 2. sett var det Kristina som kom best i gang og gikk opp i 3-0 ledelse. Caroline ga imidlertid ikke opp og kom sterkt tilbake. Med god serving mot slutten klarer hun å ta seieren med 64 i andre. Små marginer avgjorde og Kristina hadde sine muligheter, men klarte ikke helt å gripe dem i dag. 

460_90_12172011231551_7.jpg

Calle Sundberg

Neste Nordstrandspiller i ilden var Calle Sundberg. Han møtte Furusets svenske trener Joackim Karlsson og det ble også en jevn kamp. Begge servet godt og holdt servegamene sine i første sett. Det ender i tiebreak og her holder Joackim Karlsson hodet kaldest og tar tiebreaket 7-5. I andre sett holder Joackim på energien fra tiebreaket og tar settet 63. Likevel en bra prestasjon av Calle som har vist mye god tennis denne uken. 

På ettermiddagen ble finalene i double spilt og Kristina med sin makker Karoline Steiro møtte 1. seedete Caroline Rohde-Moe og Emma Flood. Kristina og Karoline kom litt svakt i gang og tapte første sett 1-6. I andre gikk det bedre og de tok settet 6-4. I avgjørende supertiebreak var Kristina og Karoline vassest og tok seieren 10-5. Gratulerer med seier og kr 1.750,-  i premie for double og kr 2.500,- for 3. plass i singel! (vinneren får kr 10.000,-)

Bruno Alcala og Jordi Gil Fernandez var siste par ut i herrenes doublefinale. De møtte det sterke parret Rikhard Holmstrôm og Johan Tønsberg Jensen fra Stavanger. Det ble en jevn kamp, men duoen fra Stavanger viste seg sterkest og vinner første sett 7-5. I tillegg har Jordi i en lengere periode i høst slitt med en muskelskade i magen og den ble slått opp igjen under turneringen. Det ender med at skaden plager han så mye at de må trekke seg i finalen dessverre. 

I morgen går finalene i SEB Norwegian Open på Stabekk. Damefinalen går først kl 11 mellom Emma Flood og Caroline Rohde-Moe, en reprise av finalen i fjor. Etter denne går herrenes finale ca kl 13.00 mellom tidligere verdenstopp Andreas Vinciguerra og Joackim Karlsson.