Kontakt oss

Melanie og Viktor slår fra seg i Spania

Melanie er for tiden i Spania ved siden av trening spiller hun mye turneringer. En turneringsseier har det blitt også.

Publisert torsdag 04. april 2013 kl. 12:49
 

Det ble seier i en åpen seniorturnering i Murcia rett før påske. Melanie vant finalen 7-6 6-1. Etter å ha sloss for et jevnt førstesett, fikk Melanie uttelling for taktisk godt spill i andre sett, og hun var godt fornøyd.

Deretter gikk turen videre til Pulpip, ca 10 mil kjøretur fra La Manga. Dette var en ny seniorturnering med 1500 euro til vinneren. Det betyr tøff motstand i tennislandet Spania.

Første runde gikk likevel greit unna, 6-2 6-2 til Melanie, men i andre runde ble det for tøft mot en god motstander. Når Melanie i tillegg ikke helt hadde dagen ble det tap.

Denne uken gikk turen videre til Benicarlo og en kategori 3 ITF. Her var også Viktor med. 

Etter å ha vunnet første runde mot en ungarsk jente i to sett møtte Melanie seedet nr 1 og ranket som nr 33 i verden, Anastasyia Komardina fra Russland. Melanie hang med i to timer og 30 minutter, men tapte til slutt 7-6 6-2.

- Mel spilte kjempegod tennis til 2-3 i andre sett. Hun ledet også 6-5 i første, men går litt i dvale i tiebreak. Alt i alt - meget bra, sier pappa Tom på telefon fra Spania.

Viktor vant også sin førsterunde mot en britisk spiller. I andre runde ble det dessverre tap også for Viktor - men han solgte seg dyrt. Viktor vant første sett, men tapte andre 7-5 og avgjørende 6-3 mot en spansk spiller.

Lykke til videre Melanie og Viktor.