Forside

Oscar vant på Heming

I Norgescupturneringen u16 på Heming vant Oscar Jahren B-turneringen etter å ha slått klubbkompis Marcus Gavelli i finalen.

Publisert søndag 08. februar 2015 kl. 20:51
 

Oscar hadde var aldri truet på vei til finalen mot Marcus. Marcus på sin side hadde et jevnt oppgjør i semifinalen selv om han egentlig ikke var truet. I finalen var Oscar sterkest og vant 6-4 6-2.

Mikkel Støvland og Karl Henrik Raahlolt tapte begge sine førsterunder i A-tablået, men begge leverte bra kamper. Karl Henrik tapte mot 1. seedet og landets beste 2000-gutt, Herman Jentoft. Det var imidlertid et jevnt oppgjør og Karl Henrik fulgte Herman helt til 6-6 i tie break i første sett. Dessverre tapte han settet 7-6 og andre settet 6-2. 

Mikkel fikk det tøft mot turneringsvinner Oscar Hawken, men hang brukbart med. Det ble imidlertid relativt klare sifre med 6-2 6-1. 

I double møtte Oscar og Mikkel turneringsvinnerene i double i første runde. Det ble tap, men gutta spilte en veldig god kamp. I double spiller de kun et pro set til 8, og våre gutter ledet 6-2. Til slutt tapte de med minst mulig margin 8-7.

Bra innsats av våre u16-gutter på Heming.