Forside

Jon William vant B og Sofia doublemester

Sist helg ble det spilt regionsturnering på OTA. Jon William vant bonusturneringen og Sofia gikk til topps i double.

Publisert fredag 16. januar 2015 kl. 12:36
 

NTK hadde med to gutter og fire jenter i regionsturneringen. Jon William Karlstad vant sin første runde greit, men møtte sin overmann i Jonas Berglund som gikk til semifinale. Det var imidlertid en jevn kamp, og Jon William kan være fornøyd med det han leverte.

I Bonusturneringen var Jon William kongen og vant greit.

Filip Gjøs gjorde sin debut i u12 klassen og vant sine to første kamper før det ble stopp i tredje runde. Vel blåst Filip. Det var imponerende.

I jenteklassen hadde vi fire debutanter i regionsmesterskapet. Oliva Kollandsrud, Line Børseth, Inger Johanne Rotevatn og Sofia Håseth. Olivia og Line møtte tøff motstand i første runde, og til tross for tap leverte de mye bra spill. Inger Johanne vant sine to første kamper, men tapte i tredje runde. Bravo IJ.

Sofia var blant favorittene tross sin unge alder. Det er ingen seeding under 12 og spillerne er prisgitt trekningen. Dessverre møtte Sofia en av de andre favorittene, og senere vinner av turneringen, Milica Mitrovic, i andre runde. Det ble tap, men sammen med Milica vant Sofia double. Grattis Sofia.