Forside

NM u14
Publisert torsdag 22. mars 2012 kl. 21:49
Av: Kristin Jahren

       


Tross god innsats nærmer det seg slutten for de fleste NTK-spillerne. Aleksander Berg og Oscar Jahren er fremdeles med i double.

I singel var både Oscar Wikborg, Mikkel Støvland og Helene Heiberg i ilden for 2. runde. Helene var først ute og møtte Sunita Verma 5. seedet i turneringen. Helene hadde ikke helt dagen og var ikke fornøyd med servingen sin. Det ble dessverre tap 62 62, men Helen vet vi kommer sterkere tilbake. Oscar møtte dyktige Jacob Eskeland som er 3. seedet og det ble tøft. Eskeland vant 61 61 og spilte veldig godt. Mikkel spilte mot Edvard Faa Nårstad og det ble også i tøffeste laget. 

I double var det et rent NTK-oppgjør mellom Aleksander Berg & Oscar Jahren mot Christoffer Lothe & Phillip Krogh. Christoffer begynt med super serving og de tok første game, men så tok Aleksander og Oscar over. Til tross for at Phillip var solid ved nett dro Aleksander og Oscar seieren i land med 62 60. I kvartfinalen i morgen møter de 1. seedete Casper Ruud og Markus Nordby og det blir spennende... Mikkel Støvland og Mathias Jensrud spilte en veldig god kamp mot Johannes Gjerdåker og Markus Sulen fra Stavanger. Det ble tap 64 62, men det er ikke dårlig mot spillere av deres kaliber. Oscar Wikborg spilte med Remy Johansen og de møtte 3. seedete Edvard Faa Nårstad og Johannes Helgø. Det ble også veldig bra kamp, men Oscar og Remy trakk ikke det lengste strået og det ble tap 64 63. 

Pia Blomqvist spilte double med Lillian Gabrielsen fra Holmenkollen. I dag møtte de 3. seedete Sunita Verma og Eika Weber. Det ble dessverre tap 63 61 mot de ett år eldre jentene.

460_90_32020121811273_6.jpg

Lillian Gabrielsen og Pia Blomqvist

Camilla Andersson spilte med Marie Stette og de møtte sterke Sangeeta Roopan og Brit Storhaug som er 4. seedet. Det ble også tap med 62 61, men det er høyt nivå blant de beste jentene i u14 klassen og en større bredde en vi har sett på mange år i jenteklassen. Det gjør det ekstra tøft å hevde seg i toppen, men det er bare å stå på for vi har mange unge talenter i klubben som kan hevde seg i årene fremover.