Forside

NM u14
Publisert torsdag 22. mars 2012 kl. 08:46
Av: Kristin Jahren

       


Mikkel Støvland, Oscar Wikborg og Helene Heiberg videre i singel

Mikkel Støvland spilte en god kamp i først runde i hoved mot Thomas Juell fra Ullern. Mikkel vant 75 64 i et jevnt oppgjør og fortsetter fremgangen. I neste runde møter Mikkel en tøffere motstander i Edvard Faa Nårdsta.

Oscar Wikborg møtte Mathias Jensrud og det ble et rent NTK-oppgjør som ikke overraskende gikk til 3 sett. Det var to sikre motstandere som kan plukke baller i alle deler av banen som møttes til dyst. Mathias begynte best og tok første sett 64, men  Oscar kom sterkt tilbake og vant neste 62 og avgjorde et jevnt 3. sett med 75. Den eldste var best i dag og Oscar møter sterke Jacob Eskeland (3. seedet) fra Ullern i 2. runde.

Aleksander Berg var like uheldig med trekningen som i siste NC og møtte 1. seedete Casper Ruud i første rund. Det var synd da Aleksander har spilt bra i det siste. Casper Ruud vant kampen, ikke uventet. Oscar Jahren møtte Oscar Hawken (også som i forrige NC) og sifrene ble de samme som sist, bare i motsatt rekkefølge. Jahren tapte 26 46, men spilte seg opp i kampen og viser at fremgangen vi har sett i det siste er stabil. 

Helene Heiberg møtte Tiril Trones i sin første kamp og det gikk veldig bra. Helene vant greit 61 62. I neste runde venter Sunita Verma fra OTK. Det blir nok tøffere. Pia Blomqvist møtte Elida Landa (også de møttes nå sist på NC) fra Stavanger og hun ble for god for Pia i dag også. Camilla Andersson spilte mot Sofie Mønster Aamodt som er 7. seedet. Camilla spiller bra tennis, men Sofie var mer stabil i dag og det ble tap 61 62. 

460_90_32020121811252_5.jpg

Pia Blomqvist og Helene Heiberg i Stavanger