Forside

Hovedturneringen NM u16 er i gang
Publisert tirsdag 20. mars 2012 kl. 12:38
Av: Kristin Jahren

       


Thomas & Henrik og Oliver & Rana er begge videre i double.

Henrik Syversen vant sin førstrundekamp mot sterke Victor Ahlbak med 76 62 og spilte veldig bra. I andre runde var Henrik uheldig med trekningen og møtte 1. seedete Lars Johan Dahle fra Stavanger og det ble for tøft. Henrik hevet nivået på spilte sitt og spilte veldig godt, men det ble tap 63 61 mot den venstrehendte spilleren som er storfavoritt til NM-tittelen. 

Oliver Sogn, som kvalet inn, møtte Sebastian Meum fra Stabekk i første runde. Det gikk veldig bra og Oliver vant 62 63. I andre runde møtte Oliver 8. seedet Christopher Fasting fra Nordberg og det ble et superjevn førstesett som gikk til tiebreak. Dessverre var det Fastin som trakk det lengste strået og tok settet 76 (3). I andre fikk Fasting et psykologisk overtak og tok seieren til slutt 76 62. 

Thomas Biermann møtte kvalspilleren Carl Fredrik Rønneberg fra Ullern i første runde og Thomas vant kampen 62 62 med solid spill. I andre runde ble det et nytt møte med Axel Opedal fra Heming (de møttes forrige helg på Furuset også) som er 5. seedet i NM. Igjen ble det jevnt i første sett men Axel dro settet i land med 75. I andre klarte ikke Thomas å holde samme bra spill og Axel vinner 75 61. 

Rana Rooph Sigh Bhullar hadde en tøff trekning og møtte Axel Opedal i første runde. Det gikk ikke Ranas vei denne dagen og Axel vant 61 61. 

Viktor Durasovic, som var påmeldt i NM, fikk ikke lov å ta fri av skolen pga mye fravær og fikk dessverre ikke stilt til start i årets innendørs NM. Det var synd.

På jentesiden har Henriette Bakkehaug, Melanie Stokke og Pauline Jahren spilt sine førsterundekamper.

Melanie, som er 1. seedet i jenteklassen, har spilt overbevisende og vant første runde 60 60 mot Hannah Lefeldt fra Heming. I andre runde ble det 61 60 mot Mina Gaarder fra Njård. I kvartfinalen i morgen møter hun Selin Devrimici fra Furuset.

Pauline møtte Benedicte Dahm fra Ullern i første runde og vant 62 64. I andre var det Maren Helgø fra Furuset som sto på andre siden av nettet og Pauline høynet spillet fra i går og vant 62 61. I kvarten venter 2. seedete Andrea Raaholt fra Drammen. 

Henriette møtte Sandra Bolstad fra Ullern i første runde og Bolstad spilte godt. Henriette måtte se seg slått 60 62, men jobbet bra.

Double:

Henrik Syversen og Thomas Biermann vant første runde mot Emil Jensen og Mads Ljosland fra Stavanger med 64 64.Det er bra av NTKs gutter. I kvartfinalen møter de 4. seedete Opedal & Fasting. Oliver Sogn og Rana Rooph Singh Bhullar slo Victor Ahlbâk og Axel Wahl i første runde og møter 3. seedete Flatebakken & Plesner i sin kvartfinale. Vi ønsker lykke til!