Forside

Skummeslöv 2011
Publisert onsdag 23. mars 2011 kl. 11:13
       


Det nærmer seg utendørssesong og et av årets høydepunkter - Skummeslövspelen 2011. De siste årene har en stor gruppe NTK-spillere reist for å spille denne turneringen - og også i år blir det tur. Turneringen spilles 25. juni - 3. juli.Vi gleder oss til nok en fantastisk tur til syd-Sverige og Skummeslöv/Båstad. En fantasktisk mulighet til å kombinere konkurransetennis og trening med sosialt samvær og mye morro - både for liten og stor.

Klubben stiller med trenere og sørger for å bestille bosted for spillerne. Spillerne sørger selv for å melde seg på turneringen. Det er mulighet for å delta i to singleklasser og to doubleklasser.

Turneringen er for våre konkurransespillere og yngste klasse er under 12 år.

Foreløpig er det ikke registrert noe informasjon på hjemmesiden til Skummeslöv TK - http://www.skummeslovsstrand.se/tennis/

Prisen for opphold kommer vi tilbake til så snart vi får tilbakemelding fra bostedet som også i år er Solstickan. I fjor lå det på i overkant av 4000 kroner, inkl frokost. I tillegg kommer lommepenger til lunsj og middag og påmeldingsavgift.

Solstickan er et vandrerhjem hvor vi har bestilt syv leiligheter/hytter. I hver hytte vil vi inkvartere en voksen og 4-5 barn. Hyttene ligger samlet på en gress-slette hvor barna kan boltre seg i lek og ballspill. Det er også en kilometerlang sandstrand to minutters gange fra Solstickan. Turneringen starter 25. juni og varer til 3. juli. Erfaringsmessig er det en del av barna som reiser hjem i midten av uken. Det vil imidlertid være muligheter for å spille tennis selv om man er slått ut av turneringen.

Trening og turnering
Turen har hovedfokus på turneringen, men vi kombinerer det med trening i Båstad. Vi bestiller baner til trening på Båstad Sportssenter (tidligere Drivan) for spillere som er slått ut, evnt har spillefri eller ønsker å trene i tillegg til kamp. Foreldre bidrar med transport til tennissenteret som ligger 10 minutters kjøretur fra Skummeslöv. Trenerne sørger for et fullverdig treningsopplegg. Båstad er Nordens tennismekka med et yrende tennisliv. Båstad Treningssenter har 14 grusbaner og 6 innendørsbaner. Det er også en restaurant og tennisbutikk på senteret.  I tillegg finnes det baner i sentrum av byen hvor også centercourten ligger. Vel verdt et besøk. Her spilles det både WTA og ATP-turneringer i juli. Disse banene benytter vi også til trening (ikke centercourt).

Båstadturneringen
Båstadturneringen, hvor det er litt høyere nivå, går i forkant av Skummeslöv. U12 spilles 21-26 juni, u14 16-21 juni og u16 19-25 juni. Her vil vi også vurdere å sende en trener - avhengig av deltakere. 

Påmelding
Påmelding til Skummeslövturneringen sendes post@nordstrandtk.no. Husk at dette er kun påmelding til reise og opphold. Påmelding til turneringen gjøres på http://www.primesite.se/tentour/. Nærmere informasjon om dette følger når turneringen blir registrert på tentour. De har en maksgrense på 600 spillere, og her er det førstemann til mølla som gjelder.

 

De som er interesserte i å delta også i Båstadturneringen kan henvende seg til Stian.