Kontakt NTK

504_90_71020121651301_7.jpg
16_90_71020121633141_7.gifKart til inneanlegg
16_90_71020121633141_7.gifKart til uteanlegg


Nordstrand Tennisklubb
Ekebergveien 200B
1162 Oslo

E-post: post@nordstrandtk.no

Uteanlegg: 
Seterveien 15
1162 Oslo. 
Tlf. 22 29 43 10

Inneanlegg: 
Ekebergveien 200 B
1162 Oslo
Tlf. 22 29 43 10

16_90_71020121633141_7.gifKontaktside 
Medlemsskap og priser

Melanie, Kristina og Calle videre i SEB Norwegian Open
Publisert onsdag 14. desember 2011 kl. 21:11
Av: Kristin Jahren

       


Første runde i singel er ferdigspilt. Melanie Stokke, Kristina Andlovic og Calle Sundberg vant sine kamper og er videre til andre runde. I double er Bruno  Alcala og Jordi Gil Fernandez samt Martin Kildahl med makker Nils Andreas Schive videre.

SEB Norwegian Open er et åpent norsk mesterskap i tennis og arrangeres i år på Stabekk. Denne turneringen gir utenlandske spillere muligheten til å spille om tittel og pengepremier her i Norge. Ekstra morsomt er det at hele 70 spillere er påmeldt i herreklassen og 37 i dameklassen. Det førte til at det måtte arrangeres kvalifisering i både dame og herreklassen. Det største trekkplasteret er Andreas Vinciguerra. Målet er at dette skal gi våre håpefulle juniorer og seniorer muligheten til å bryne seg mot de beste norske og mange nye utenlandske spillere. Forhåpentligvis kommer det flere utenlandske spillere til neste år. Nordstrand stilte med 3 i dameklassen og 8 i herreklassen.

Melanie Stokke var først ute av NTK-spillerne i dag og hun er 5/8 seedet i turneringen. Hun møtte wild card spilleren Susana Løveid fra OTK. Et litt ubeskrevet blad for mange her hjemme. Det var derfor vanskelig å spå på forhånd hvordan dette ville gå. Melanie viste seg rankingen verdig og vant 64 26 62 i en litt ujevn kamp. Hun følte at hun ikke fikk helt tak i ballen i de to første settene, men i tredje satt spillet mye bedre og hun tok avgjørende sett med 62. Bra Melanie! I morgen møter Melanie Sandra Bolstad fra Ullern. 

Kristina Andlovic var neste spiller ut og hun møtte Selin Devrimici fra Furuset. Kristina startet godt og tok første 60. I andre var det lite som satt og en lettere frustrert Kristina måtte se Selin ta settet 64. Med nye baller I tredje sett tok Kristina igjen kommandoen og gikk raskt opp til 30. Derfra hadde Kristina full kontroll og tok settet 61. Kristina møter Aida Selimotic i andre runde. Kristina spiller i tillegg double med tidligere toppspiller Karoline Steiro fra Stabekk, som har begynt å trene mer seriøst igjen. De er 2. seedet i turneringen og burde ha gode muligheter til å gå langt.

Pauline Jahren spilte også førsterunde kamp i dag og møtte 5/8 seedete Andrea Raaholt fra Ullern. Det ble et langt og spennende oppgjør. Pauline hadde ledelsen i første sett men tapte dette 36. I andre tok hun igjen ledelsen og klarte å holde det helt inn og vant settet 75. I tredje og avgjørende var det Pauline igjen som ledet til 21, men Andrea kom sterkt tilbake til 32. Derfra ble det 33, 44 og til slutt 64 til Andrea etter flere gameballer begge veier. Likevel en flott kamp av Pauline mot stortalentet Andrea som er best ranked i årskullet over.

Calle Sundberg er 3/4 seedet i herreklassen og vant sin singelkamp i dag med klare 62 63 mot Johan Tønsberg Jensen fra Stavanger. I morgen møter Calle Furusetspilleren Thomas Hanstad. Calle er også med på organiseringen av SEB Norwegian Open og har fått jobb i SEBs bankvirksomhet i Norge.  

Vegard Holmefjord, Thomas Biermann, Rana Roop Singh Bullar og Henrik Syversen spilte alle kvalifisering, men kom ikke til hovedturneringen denne gang. Det er likevel god trening å få møte eldre og bedre spillere i kamp og Thomas vant sin 1. runde kamp før det ble tap i en jevn tre setter i neste. 

Vårt spanske trenerteam Bruno Alcala og Jordi Gil Fernandez stiller i doubleklassen og har spritet opp turneringen med sitt fargerike spill og spanske gloser. I kvalifiseringen slo de tvillingbrødrene Bjørne med klare 61 61 og søskenparet var enige om at det gikk litt i raskeste laget for dem denne gang. I tillegg var det mye spanske gloser... I første runde i hoved møtte Bruno og Jordi betydelig tøffere motstand i 3/4 seedete Nils Marius Ellefsen  og Fredrik Prøch Hage. Spanjolene klarte likevel å dra seieren i land i en veldig jevn kamp med 64 67(5) 64. I morgen venter Erik Dypvik Bogen og Isaac Hajdu Andersson på andre siden av nettet.

Martin Kildahl stiller også i double med ny makker fra Heming, Nils Andreas Schive. Uten å ha spilt noe sammen før vant de første runde med klare 62 62 over sterke Noah Hajdu-Andersson og Fredrik Lehfeldt. Det er imponerende. I morgen møter de Stavangerduoen Rikhard Holmstrøm og Johan Tønsberg Jensen.

Vi ønsker alle lykke til i morgen!
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock